„Fejsbuk“ uvodi opciju koja nikome NIJE POTREBNA

Share Button

„Fejsbuk“ uvodi novost koju baš niko nije tražio ni hteo i apsolutno će svima ići na živce – na profilu će vam pisati ako ste trenutno aktivni.

Sličnu stvar imao je nekad popularni „MySpace“ koji je kraj profilne slike korisnika sitnom oznakom davao svima na znanje da je korisnik onlajn, a sada to stiže i na „Fejsbuk“.

Kompanije već testira novost, primetili su na portalu „Mashable“ te otkrili da će kad niste aktivni pisati pre koliko tačno vremena ste bili.

Dosad je taj „onlajn status“ bio vidljiv samo na Mesindžeruu, ali sada će svi vaši prijatelji uvek moći da vide kad ste na toj društvenoj mreži. Srećom, tu opciju neće moći da vide oni koje nemate u prijateljima. Eto, ako ste mislili da imate malo mira i privatnosti na društvenim mrežama – neće moći.

Avaz

Share Button

Comments

comments

Leave a Comment

eight + fifteen =