Lekar izvadio pacijentkinji DINOSAURUSA iz VAGINE!

Share Button

Izabrao sam da mi prva pacijentkinja bude jedna sredovečna žena. Primetio sam da hoda čudno, pa sam pomislio da je u pitanju neka vaginalna infekcija.

Na drugoj godini fakulteta, dok je stažirao jednom američkom lekaru desila se jedna dogodovština. Izabrao je da stažira na klinici za polno prenosive bolesti i kako kaže, nikada mu nije bilo dosadno. Ali, jedna dogodovština se posebno izdvojila.

– Postao sam dobar prijatelj sa jednim doktorom. On je bio genijalan Nigerijac, vrlo religiozan, oženjen, a zbog posla je video više vagina od Karla Velikog. Pošto je imao tonu papriologije kojom je morao da se bavi, zadužio me je da obavim nekoliko pregleda umesto njega. On je tiho sedeo u ćošku i kuckao na kompjuteru, a mene je pustio da uz njegov nadzor pregledam pacijente – prepričava ovaj lekar.

Izabrao sam da mi prva pacijentkinja bude jedna sredovečna žena, jer sam mislio da u tim godinama sigurno nema nikakav bizaran problem. Primetio sam da hoda čudno, pa sam pomislio da je u pitanju neka vaginalna infekcija. U razgovoru je rekla da je udata 20 godina i da nije imala seks ni sa kim osim sa suprugom.

Pitao sam je zbog čega je došla na kliniku i onda me ostavila bez teksta odovorom:

Igrala sam se sa sinovljevim dinosaurusom i on se zaglavio.

Bio sam pun pitanja, ali nijedan nije mogao da mi izađe iz usta. Uzeo sam spekulum i došao oči u oči sa Reksom, spremnom na borbu.

Žene imaju jedan mali deo, odmah pored cerviksa, koji je zadužen za zarobljivanje sperme. Sada je taj deo odlučio da zarobi Ti Reksa. Posle par komplikovanih okreta, dinosaurus je izašao i završio u kanti.

Čini mi se da je najbolja rečenica koju sam ikada rekao u svom životu: „Ne preporučujem korišćenje dečijih igračaka za seksualne aktivnosti, ipak, ako želite da masturbirate sa igračkom dinosaurusa, preporučujem da kupite svoj, ili bar da navučete kondom na njega, ili da probate da mu vežete uže za nogu“.

Gospođa je klimnula glavom i otišla, a doktor i ja smo par minuta sedeli u tišini i onda prasli u smeh. Koliko sam se samo trudio tog dana da ostanem profesionalan. Mislim da više nikada nisam unapred postavljao dijagnozu pacijentima – ispričao je ovaj lekar koji je želeo da ostane anoniman.

Izvor: Theguardian.com

Share Button
(Visited 95 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

fourteen − eleven =