Ovo je manijak decenije – imao seks sa rupom za golf (VIDEO)

Share Button

– Ponašao se kao da je sam, delovalo je kao da se zabavlja i da se snima dok to radi – rekao je autor snimka.

Šokirani golferi naleteli su na golf terenu u Engleskoj na muškarca „u toplesu“ koji je imao seks sa rupom broj devet i koji je, radio nešto sa zastavicom. Golferi se nisu dali omesti, sve su snimili i okačili na društvene mreže, piše ladbible.com.

Na snimku se vidi muškarac koji leži na stomaku, na gornjem delu tela nema odeću, pantalone su mu spuštene. Prema rečima autora snimak, muškarac je zastvavicu gurao sebi „tamo gde Sunce ne sija“. Posle otprilike jednog minuta, on se pridiže, vraća zastavicu na mesto i ustaje. Potom navlači pantalone i nonšalantno odlazi.

ZABAVLJAO SE I SNIMAO

Na snimku, Stiven Gejton, koji je snimio „seksi“ scenu, kaže:

– Bagzi neće vaditi tu zastavicu iz rupe!

Srećom, u blizini golf terena nije bilo dece, Foto: Pixabay

Posle nesvakidašnje scene, Stiven Gejton je rekao:

– Ponašao se kao da je sam, delovalo je kao da se zabavlja i da se snima dok to radi. To je najčudnija stvar koju sam, na žalost, imao priliku da vidim. Ne mislim da je bio pijan, jer je snimao sam sebe – rekao je Gejton i dodao da je na terenu za golf bio sa još tri prijatelja.

STIVEN NEĆE PRILAZITI NI BLIZU RUPI BROJ 9

– Mislio je da je sam, a kada je shvatio da smo ga videli, to ga nije omelo. Ne volim da pomislim na veliki broj dece koje se stalno igra okolo, a koja srećom, tada nisu bila tu.

Stiven je posle onoga što je video, rešio da ako mu loptica upadne u rupu broj devet, „može tu i da ostane“. Incident je prijavljen policiji.

(Telegraf.rs)Foto:Printskrin: YouTube

Share Button
(Visited 289 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

17 − seven =