Ma koliko para da imate, ovih 5 stvari u stanu pokazuje drugima da ste siromašni

Share Button

Čini se da ipak nije sve u novcu…

Danas, sa ekspertima za sve i svašta na svakom koraku, ekspert za manire je najmanje čudna stvar za koju smo čuli. A jedan od tih eksperata je Vilijem Henson koji je rešio da objasni koji su to predmeti u vašem stanu koji odaju da ste bez prebijene pare.

Naime, svi misle da je ovakva posteljina vrhunac luksuza – ekspert otkriva da to odaje da nemate ni dinara u džepu.

– Većina ljudi misli da je satenska posteljina, naročito crna, vrhunac luksuza, a zapravo je vrhunac neukusa. Posteljina treba da bude kvalitetna, od pamuka, lana ili mešavine oba. Svila i saten su za prostake i umišljene plejboje, kaže Henson, i na to nemamo šta da dodamo. A onda je proširio spisak:

PLIŠANI MEDVEDIĆI

Mislite da je baš slatko što i dalje čuvate svoje uspomene u vidu plišanih životinja? Henson se ne slaže, a kaže da je vrhunac neukusa kada neka od tih životinja u šapama drži srce, cveće i ljubavne izjave.

VELIKA OGLEDALA

– Ogromna ogledala na neuobičajenim mestima su vulgarna. Ona vrište da ste narcis, i ne samo to. Nije se još rodila osoba koja je postavila ogledala na plafon spavaće sobe, a koja zaista izgleda tako dobro kako misli da izgleda. Zapravo, što je veće ogledalo, to je obično osoba ružnija, tvrdi ovaj ekspert.

NAMEŠTAJ OD STAKLA

Sada je već jasno da Henson ima veliki problem sa reflektujućim površinama, a evo šta kaže ovim povodom.

– Održavanje takvog nameštaja je takva gnjavaža da o tome ne vredi ni razmisliti, a kamoli kupiti to. Uostalom, takav nameštaj je rezervisan samo za nižu klasu. Samo hrast ili mahagoni“, savetuje ekspert.

GOMILA JASTUKA

– Očigledno je da ste sebi jednom priuštili letovanje u Dubaiu pa ste puni utisaka. Da skratim priču, što više jastučića imate, to ste bedniji, zaključio je on na kraju.

(Telegraf.rs)Foto: Profimedia/Target Press

Share Button
(Visited 926 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

5 × 1 =